Renault C210 oprijauto voor Tractor Pulling

 

 

 

Ja, wat moet je doen als je een aannemer in huis hebt welke deze Renault C210 graag in het miniatuur zou willen hebben en ook nog eens mijn vitrinekasten vol met modellen ziet ?

IMG_0235

Lees het onderstaande bouwverslag in PDF bestand.

Succes met verbouwen !

Marc Voshol

 

Renault C210.oprijauto

3 reacties

 1. Helemaal geweldig, temeer er een heel verhaaltje aan verbonden zit. Maar “bekend materiaal ” van Evergreen. Heb weeral bijgeleerd, kende het niet.
  Kan ik nog wat komen “vertimmeren” aan je zolder.? Voor zo een mooi model., maak ik wel plaats in mijn vitrine kasten!

 2. Hoi Marc,

  NU weet ik wat het is om zo’n bouwverslag te lezen en hoe leuk het is als een collega verbouwer iets van iemand anders te kunnen lezen en bekijken en daar ook weer door ge├»nspireerd te worden. GEWELDIG. Het is een zeer mooi en strak model geworden. Heerlijk om te zien dat ik niet alleen ben met de manier waarmee ik met onze gemeenschappelijke hobby bezig ben.
  Trouwens ook niet verkeerd om zo een korting te bedingen op een zolderverbouwing. Handig!
  Bedankt!

  Groeten,
  Henk

Geef een reactie