Renault 4 Sixties

Dit model heb ik al enige tijd geleden gemaakt waardoor ik helaas geen foto’s heb van het verbouw traject. Het eindresultaat ben ik best trots op zodat ik graag deze Sixties wil laten zien aan de Acma leden.

R4 Sixties verbouw Marc Voshol 1:43

R4 Sixties verbouw2 Marc Voshol 1:43

 

 

Deze 4 Sixties is een actiemodel voor de Franse markt uit 1985 waarvan er 2200 zijn gemaakt in de kleuren geel, blauw en rood. Deze kleuren komen altijd terug in de Mondriaan achtige bekleding welke er dus zeer vrolijk uit ziet. In tegenstelling tot deĀ GTL zijn de bumpers, zijstrips en grille in het zwart uitgevoerd.
De basis van dit model is een 4 GTL schaal 1/43 uit de tijdschriftenserie waar door mij 2 gaten voor sunroofs in gezaagd zijn, de carrosserie is gespoten in de juiste Renault kleur 308 en natuurlijk is de bekleding van de juiste kleuren voorzien. De bumpers en zijstrips zijn zwart gemaakt en de rode bies maakt het model compleet. De sunroofs zelf zijn gemaakt van plastic verpakkingsmateriaal evenals de sunroof omlijsting.

Het basismodel is nog steeds te vinden op beurzen voor een bedrag van rond de 10 euro. Indien je er ook een gaat bouwen koop er dan 3. Mocht het mislukken dan heb je nog een reserve exemplaar en anders is het ook leuk om alle 3 de kleuren te maken !

Succes met bouwen !

Marc Voshol

3 reacties

  1. Pingback: viagra online

  2. Hoi Marc,

    Dat is weer een mooi en natuurlijk uniek exemplaar voor in de vitrine. Die sunroofs zien er heel goed uit. Ga ik ook een proberen. Dit is dan zeker weer een idee voor een volgend project.

    Groeten,
    Henk

Geef een reactie